Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd efficiënt zijn. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over… hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Polo 8 . vervangt, hebben we de inhoud van dit artikel gepost om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo 8 vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo 8?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Polo 8, heeft u vrijwel zeker uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Toch kan het zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daardoor een krachtigere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlicht gloeilampen op uw Volkswagen Polo 8, verwijzen wij ook naar H7 lampen, dit is inderdaad de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die er zijn en hun kenmerken:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Polo 8: Deze eerste categorie lampen heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben de neiging om een ​​geel licht te creëren dat de ogen snel vermoeit. Daarnaast hebben ze een bescheiden levensduur en kan vrij snel burn-out zonder een reden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Inderdaad, het zal je een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij led-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensduur zal het tussen halogeen en xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Het dimlicht van uw auto vervangen door LED, er zullen verschillende interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats het genereren van een krachtige witte licht dat niet doet de band de ogen, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, dan kunt u Volkswagen Polo 8 veranderen voordat je nodig hebt om te veranderen gloeilamp, eindelijk het energieverbruik is zeer laag , zal een vergeten koplamp minder gevolgen dan met klassieke lampen hebben. U moet daarentegen weten dat de aankoopprijs duurder zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het deel dat u vrijwel zeker het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 8, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In werkelijkheid, zullen we uitleggen de weinige stappen die moeten worden voltooid, maar er rekening mee dat op sommige jaar of afwerking, de toegang tot het dimlicht lamp op uw voertuig kan erg uitdagend en zal de hulp van een specialist moeten worden:

 • Om een dimlicht lamp op uw Volkswagen Polo 8 veranderen, dan moet je aan de kap van de lamp te openen.
 • Plaats het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series een uitdaging wordt, de toegang is soms moeilijk en ruimte maken door de componenten te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere kant ingewikkelder.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Vergeet niet om alles weer op zijn plaats te zetten, rekening houdend met alles wat je hebt verplaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van je auto

Indien nodig kunt u de bewerking aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Polo 8 moet vervangen, hebben we inhoudspagina’s geschreven om u bij deze procedure te helpen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 8 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Polo 5
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector