Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Touran 3 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, het is uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd efficiënt zijn. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die op den duur onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Touran 3 . vervangt, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen deze bewerking alleen uit te voeren en hoeft u niet naar uw automonteur te gaan. Ten eerste zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Touran 3 vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Touran 3?

Laten we ons artikel beginnen met de keuze van dimlicht lamp op mijn Volkswagen Touran 3, heeft u vrijwel zeker uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en kiest u daarom voor een zuinigere lamp. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Touran 3, we verwijzen ook naar H7 lampen, dit is in werkelijkheid de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Touran 3: Deze eerste soort lamp heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben de neiging om een ​​geel licht te produceren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een beperkte levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Touran 3 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Vaak zal het je een vermogen en een witte kleur geven die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensduur zal het tussen halogeen en Xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Het dimlicht van uw auto vervangen door LED, er zullen verschillende interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht produceren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Touran 3 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik erg laag , zal een vergeten koplamp minder gevolgen hebben dan bij standaard gloeilampen. Aan de andere kant moet je weten dat de verkoopprijs duurder zal zijn en dat je bij sommige versies een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Touran 3 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het deel dat u vrijwel zeker het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Touran 3, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. We zullen in feite de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw voertuig een hele uitdaging kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Touran 3 te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het in sommige series een uitdaging wordt, de toegang is soms moeilijk en ruimte maken door de elementen te verwijderen die interfereren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere uitdagender.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, en onthoud dat u alles wat u hebt verplaatst, plaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de bewerking aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de lampen van uw mistlampen moet vervangen voor uw Volkswagen Touran 3, hebben we inhoudspagina’s gemaakt om u hierbij te helpen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Touran 3, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector