Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Touran vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische tests of voor uw budget, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die onvermijdelijk met de tijd zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van het dimlicht op uw Volkswagen Touran vervangt, hebben we de inhoud van dit artikel gepost om u te helpen dit proces alleen te doen en niet naar uw monteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Touran vervangt.

Hoe de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Touran selecteren?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Volkswagen Touran, heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Toch kan het zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en daardoor voor een zuinigere lamp gaan. Wanneer we vermelden dimlichtlampen op uw Volkswagen Touran, wij richten ons ook op H7 lampen, dit is eigenlijk de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die te vinden zijn en hun kenmerken:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Touran: Deze eerste categorie lampen heeft meerdere voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben de neiging om een ​​geel licht te genereren dat de ogen vrij snel vermoeit. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Touran vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In werkelijkheid zal het u een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon liggen. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto omwisselt voor led, zal er voor automobilisten veel interesse zijn om over te stappen op dit soort technologie. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Touran vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om te eindigen is het energieverbruik erg laag, een vergeten koplamp heeft minder gevolgen dan bij conventionele gloeilampen. Desalniettemin moet u weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat u bij sommige versies een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe u het dimlicht van uw Volkswagen Touran vervangt

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Touran, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden bereikt, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto een hele uitdaging kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Touran te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series een uitdaging wordt, de toegang is in sommige gevallen problematisch en het maken van ruimte door de elementen te verwijderen die interfereren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Touran moet vervangen, hebben we een artikel gemaakt om u hierbij te helpen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Stuur dat piept op Volkswagen Touran 2 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector