Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen echt efficiënt zijn. In werkelijkheid slijten gloeilampen auto-onderdelen die onvermijdelijk met de tijd zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u het lampje van het dimlicht op uw Volkswagen Transporter 4 . vervangt, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 4 vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 4?

Laten we onze inhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 4, heeft u hoogstwaarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en als gevolg daarvan een efficiëntere lamp kiezen. Wanneer we vermelden dimlichtlampen op uw Volkswagen Transporter 4, we verwijzen ook naar H7 lampen, dit is eigenlijk de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Transporter 4: Deze eerste soort lamp heeft verschillende voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben meestal de neiging om een ​​geel licht te produceren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Transporter 4 omwisselen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Inderdaad, het zal je een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij led-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto omwisselt voor LED, zullen er veel interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht geven dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal hij een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Transporter 4 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, het energieverbruik is tenslotte zeer laag is, heeft een vergeten koplamp minder gevolgen dan bij standaard gloeilampen. Desalniettemin moet u weten dat de verkoopprijs duurder zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Transporter 4 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 4, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden voltooid, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto een hele uitdaging kan zijn en de hulp van een professional nodig heeft:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Plaats het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het in sommige series een uitdaging wordt, de toegang is soms gecompliceerd en ruimte maken door de componenten te verwijderen die interfereren, lijkt misschien te uitdagend. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere uitdagender.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, en onthoud dat u alles wat u hebt verplaatst, plaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de procedure aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Transporter 4 moet vervangen, hebben we een artikel gemaakt om u hierbij te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Volkswagen Transporter
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector