Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, u moet er zeker van zijn dat uw koplampen altijd werken. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u het lampje van het dimlicht op uw Volkswagen Transporter 5 . vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen bekijken we de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 5 vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 5?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 5, heeft u vrijwel zeker uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daarom een ​​zuinigere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Transporter 5, we verwijzen ook naar H7 bollen, dit is eigenlijk de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Transporter 5: Deze eerste categorie lampen heeft meerdere voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar genereren vaak een geel licht dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  De dimlichtlamp van uw Volkswagen Transporter 5 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In werkelijkheid geeft het je een vermogen en een witte kleur die dicht bij led-verlichting ligt, maar qua levensduur zal het tussen halogeen en xenon in zitten. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto omwisselt voor LED, zullen er veel interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. Eigenlijk zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Transporter 5 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik erg laag, een vergeten koplampen hebben minder resultaat dan met conventionele lampen. Aan de andere kant moet je weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat je bij sommige versies een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Transporter 5 . vervangen

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u vrijwel zeker het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 5, om deze lamp te verwisselen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. We zullen in feite de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een professional nodig heeft:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in bepaalde gevallen problematisch en het maken van ruimte door de delen te verwijderen die interfereren, lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere kant ingewikkelder.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen van uw Volkswagen Transporter 5 moet vervangen, hebben we een artikel gemaakt om u hierbij te helpen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Transporter
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector