Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische beoordeling of voor uw budget, het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen constant werken. In feite zijn gloeilampen onderhevig aan auto-onderdelen die op den duur natuurlijk zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u het lampje van het dimlicht op uw Volkswagen Transporter 6 . vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces alleen te doen en niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 6 vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 6?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 6, heeft u hoogstwaarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daarom een ​​krachtiger lampje kiezen. Wanneer we vermelden dimlichtlampen op uw Volkswagen Transporter 6, we verwijzen ook naar H7 lampen, dit is eigenlijk de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die je kunt vinden en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Transporter 6: Deze eerste soort lamp heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben meestal de neiging om een ​​geel licht te produceren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Transporter 6 vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In feite zal het u een vermogen en een witte kleur geven die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon liggen. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zullen er verschillende belangen zijn om over te stappen op dit soort technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht genereren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Transporter 6 vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om het energieverbruik te beëindigen is zeer laag is, heeft een vergeten koplamp minder gevolgen dan bij standaard gloeilampen. Desalniettemin moet u weten dat de verkoopprijs hoger zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Transporter 6 . vervangen

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 6, om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden voltooid, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter 6 te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Plaats het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in sommige gevallen ingewikkeld en ruimte maken door het verwijderen van de belemmerende onderdelen lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere uitdagender.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Vergeet niet alles weer op zijn plaats te zetten, en houd er rekening mee dat u alles wat u verplaatst heeft om bij het koplampblok van uw auto te komen

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen van uw Volkswagen Transporter 6 moet vervangen, hebben we een kort artikel geschreven om u hierbij te helpen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Transporter 5, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector