Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Passat 7 updaten?

Bepaalde opties op onze auto’s laten u profiteren van een hoog rijcomfort! Als u een GPS in uw motorvoertuig heeft geïntegreerd, kunt u zelfs gecentreerd op de weg blijven terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet regelmatig in ontwikkeling is, is het daarom belangrijk om de GPS van uw Volkswagen Passat 7 . te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Passat 7 . te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Passat 7

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Volkswagen Passat 7 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Doordat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volkswagen Passat 7 is geïntegreerd, is het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en verschijnt het alleen wanneer u van richting verandert, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Volkswagen Passat 8 die niet meer accelereert

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Passat 7

Nadat u de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat u deze heeft uitgewerkt hoe de GPS van uw Volkswagen Passat 7 . te updaten , we zullen vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Passat 7, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Passat 7?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Passat 7? Om dit te doen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Passat 7

De oude GPS-systemen die tot de jaren 7/2000 op de Volkswagen Passat 2005 werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Volkswagen Passat 7 te updaten is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Passat 8 trekt naar links, wat te doen?

Updaten van de GPS van Volkswagen Passat 7 via SD of USB

Dit type gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Passat 7’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 7 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector