Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Passat 8 updaten?

Bepaalde eigenschappen van onze auto’s stellen u in staat om te profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Als u een GPS in uw auto heeft geïntegreerd, kunt u zich in feite volledig op de weg concentreren, hoewel u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend verandert, is het noodzakelijk om de GPS van uw Volkswagen Passat 8 . te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Passat 8 . te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Passat 8

In deze sectie zullen we leren hoe de GPS van een Volkswagen Passat 8 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Passat 8 is geïntegreerd, maakt het hopeloos om de GPS uit uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, in overeenstemming met het jaar, verbonden met spraakopdrachten aan het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op als u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe open je de Volkswagen Passat kofferbak van binnenuit?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Passat 8

Nadat je de positieve aspecten hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe de GPS van uw Volkswagen Passat 8 . te updaten , zullen we snel de verschillende soorten ingebouwde GPS illustreren die er zijn voor een Volkswagen Passat 8, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Passat 8?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gebrand bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Passat 8? Om dit te doen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Passat 8

De oude GPS-systemen die tot de jaren 8/2000 op de Volkswagen Passat 2005 werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Volkswagen Passat 8 te updaten is om naar de autodealer te gaan wie er voor zorgt, meestal voor 50 euro.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Passat 7

Updaten van de GPS van Volkswagen Passat 8 via SD of USB

Dit soort GPS is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE navigation» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en doe de update direct via het menu van je geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Passat 8’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates te maken. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector