Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 2 updaten?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s zorgen ervoor dat u profiteert van een hoog rijcomfort! Het is duidelijk dat als je een GPS in je auto hebt ingebouwd, je je volledig op de weg kunt concentreren, hoewel je zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet volop in ontwikkeling is, is het dus noodzakelijk om de GPS van uw Volkswagen Touran 2 te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede, hoe de GPS van een Volkswagen Touran 2 te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Touran 2

In dit deel zullen we ontdekken hoe de GPS van een Volkswagen Touran 2 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volkswagen Touran 2 is ingebouwd, maakt het hopeloos om de GPS uit uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en verschijnt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran 2 ?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Touran 2

Nadat je de profs hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe de GPS van uw Volkswagen Touran 2 te updaten , we zullen snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Touran 2, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig in gebruik zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, zult u ervaren alsof u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en je gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Touran 2?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar op zoek bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Touran 2? Om dit te doen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Touran 2

De oude GPS-systemen die tot de jaren 2/2000 op de Volkswagen Touran 2005 zaten, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volkswagen Touran 2 te updaten is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touran 2, wat te doen?

De GPS van Volkswagen Touran 2 updaten via SD of USB

Dit soort gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te dragen naar een USB-sleutel of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Touran 2’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector