Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 3 updaten?

Bepaalde eigenschappen van onze auto’s stellen u in staat om te profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Als u een GPS in uw motorvoertuig heeft, kunt u zich zonder complicaties op de weg concentreren terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt. Ondanks dat het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom belangrijk om de GPS van uw Volkswagen Touran 3 te updaten , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Touran 3 te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Touran 3

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Volkswagen Touran 3 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Touran 3 is opgenomen, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan stemcommando’s op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Touran 3 ?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Touran 3

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe de GPS van uw Volkswagen Touran 3 te updaten , we zullen vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS beschrijven die er zijn voor een Volkswagen Touran 3, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen erg gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Touran 3?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe update je de GPS van je Volkswagen Touran 3? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Touran 3

De oude GPS-systemen die tot de jaren 3/2000 op de Volkswagen Touran 2005 werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volkswagen Touran 3 te updaten is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 keycard?

De GPS van Volkswagen Touran 3 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest basaal op auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Touran 3’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates te maken. U kunt uw GPS met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector