Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran updaten?

Met bepaalde opties op onze voertuigen profiteert u van een hoog rijcomfort! Als u een GPS in uw motorvoertuig heeft, kunt u zich zonder problemen op de weg concentreren terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend verandert, is het daarom belangrijk om de GPS van uw Volkswagen Touran bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Touran bij te werken .

Hoe werkt GPS aan boord in een Volkswagen Touran

In deze sectie zullen we ontdekken hoe de GPS van een Volkswagen Touran werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Touran is opgenomen, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Aangesloten op uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het gewoon op wanneer u de richting vervangt, wat het risico beperkt dat u van de koers afwijkt.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 2 ?

De verschillende soorten GPS voor Volkswagen Touran

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je een detaillering hebt gemaakt hoe de GPS van uw Volkswagen Touran bij te werken , zullen we vrij snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Touran, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn niettemin eenvoudig in gebruik en hebben een lagere schermkwaliteit, waardoor u het gevoel heeft dat u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben inclusief Android of Apple, deze systemen zijn autonoom en je gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS van een Volkswagen Touran?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe update je de gps van je Volkswagen Touran? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Touran

De oude GPS-systemen die tot de jaren 2000/2005 op de Volkswagen Touran werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Volkswagen Touran te updaten is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Touran 2 te repareren?

Updaten van de GPS van Volkswagen Touran via SD of USB

Dit soort GPS is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE navigation» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te zetten naar een USB-sleutel of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en doe de update direct via het menu van je geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Touran’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector