Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volvo S60 updaten?

Bepaalde kenmerken van onze voertuigen laten u profiteren van zwaar rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw auto kunt u zich zelfs volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet regelmatig evolueert, is het daarom essentieel om de GPS van uw Volvo S60 bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Volvo S60 te updaten .

Hoe werkt ingebouwde GPS in een Volvo S60

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Volvo S60 werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het direct in het dashboard van uw Volvo S60 is geïntegreerd, maakt het hopeloos om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de gps een betere ontvangst dan elke soort gps die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u van richting verandert, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een olielek op mijn Volvo S60 repareren?

Het andere soort GPS voor Volvo S60

Nadat je de profs hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Volvo S60 kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS beschrijven die bestaan ​​voor een Volvo S60, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn aangesloten op een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die niettemin zeer gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, geeft je het gevoel dat je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en handig in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volvo S60?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Volvo S60 updaten? Om dit te bereiken, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Volvo S60

De oude GPS-systemen die aanwezig waren op de Volvo S60 tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en De methode om deze GPS op een Volvo S60 bij te werken, is door naar de autodealer te gaan wie het voor elkaar krijgt, meestal voor 50 euro.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Volvo S60-acceleratie

De GPS van Volvo S60 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volvo S60’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken in de wetenschap dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector