Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volvo S90 updaten?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s laten u profiteren van zwaar rijcomfort! Met een GPS in uw motorvoertuig kunt u in feite gecentreerd op de weg blijven terwijl u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom essentieel om de GPS van uw Volvo S90 bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede: hoe de GPS van een Volvo S90 te updaten .

Hoe functioneert de ingebouwde GPS in een Volvo S90

In deze sectie zullen we leren hoe de GPS van een Volvo S90 werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volvo S90 is opgenomen, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakbedieningen op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het alleen wanneer u de richting vervangt, wat het risico beperkt dat u uit koers gaat zoveel mogelijk.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Volvo S90?

Het andere soort GPS voor Volvo S90

Nadat je de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Volvo S90 kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die voor een Volvo S90 bestaan, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn aangesloten op een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volvo S90?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe de GPS van uw Volvo S90 updaten? Om dit te doen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Volvo S90

De oude GPS-systemen die tot 90-2000 op de Volvo S2005 werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volvo S90 bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie er voor zorgt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volvo S90, wat te doen?

De GPS van Volvo S90 updaten via SD of USB

Dit type gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volvo S90’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector