Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volvo V50 updaten?

Met bepaalde opties op onze wagens profiteert u van een hoog rijcomfort! Als u een GPS in uw auto heeft, kunt u zich inderdaad op de weg concentreren, hoewel u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het essentieel om de GPS van uw Volvo V50 bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede, hoe de GPS van een Volvo V50 te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volvo V50

In dit deel gaan we ontdekken hoe de GPS van een Volvo V50 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volvo V50 is opgenomen, maakt het moeilijk om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op wanneer u van richting verandert, wat het risico beperkt dat u van koers afwijkt.
Weiterlesen:
Hoe Volvo V50 handmatig vergrendelen?

De verschillende soorten GPS voor Volvo V50

Nadat je de voordelen hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Volvo V50 kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS beschrijven die er zijn voor een Volvo V50, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volvo V50?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar op zoek bent, hoe de GPS van uw Volvo V50 updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Volvo V50

De oude GPS-systemen die tot de jaren 50/2000 op de Volvo V2005 werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volvo V50 te updaten is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volvo V50, wat te doen?

De GPS van Volvo V50 updaten via SD of USB

Dit type GPS is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE navigation» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te zetten naar een USB-sleutel of SD-kaart op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en doe de update rechtstreeks via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volvo V50’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Kijk voor meer tips over de Volvo V50 in de categorie Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector