Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Volvo V60 updaten?

Bepaalde opties op onze voertuigen laten u profiteren van zwaar rijcomfort! In feite kunt u met een GPS in uw motorvoertuig gefocust blijven op de weg, terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom van vitaal belang om de GPS van uw Volvo V60 bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Volvo V60 te updaten .

Hoe werkt ingebouwde GPS in een Volvo V60

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een Volvo V60 werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volvo V60 is opgenomen, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Geassocieerd met uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het alleen als u de richting vervangt, wat het risico beperkt dat u uit de koers gaat.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een olielek op mijn Volvo V60 repareren?

Het andere soort GPS voor de Volvo V60

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je een detaillering hebt gemaakt hoe u de GPS van uw Volvo V60 kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Volvo V60, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en comfortabel in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volvo V60?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Volvo V60 updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Volvo V60

De oude GPS-systemen die tot 60-2000 op de Volvo V2005 werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Volvo V60 te updaten is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, voor 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Volvo V60?

De GPS van Volvo V60 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest basaal op auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste autobedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volvo V60’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer tutorials over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector