Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Passat vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, het is van fundamenteel belang dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn gloeilampen onderhevig aan auto-onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over: hoe u de lamp van de dimlichten op uw Volkswagen Passat kunt vervangen , hebben we de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Passat?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze uit dimlicht op mijn Volkswagen Passat , heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al heeft gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en dus een krachtigere lamp kiezen. Wanneer we het hebben over: dimlichtlampen op uw Volkswagen Passat, we hebben het ook over H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Passat : Dit eerste type lamp heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar zullen waarschijnlijk een geel licht produceren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een bescheiden levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel opbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Passat vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Eigenlijk zal het je een vermogen en een witte kleur bieden die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en Xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zal er voor automobilisten veel interesse zijn om over te stappen op dit soort technologie. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht genereren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Passat vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om te eindigen is het energieverbruik erg laag, een vergeten koplamp heeft minder gevolgen dan bij klassieke gloeilampen. Aan de andere kant moet je weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat je op sommige modellen een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Zo vervangt u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe ik het dimlicht van mijn Volkswagen Passat moet vervangen , om deze lamp te vervangen weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In werkelijkheid zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden voltooid, maar houd er rekening mee dat de toegang tot de dimlichtlamp op uw voertuig in sommige jaren of afwerkingen erg ingewikkeld kan zijn en de hulp van een professional vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Passat te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in sommige gevallen moeilijk en ruimte maken door de elementen te verwijderen die belemmeren lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere meer uitdagend.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Vergeet niet om alles weer op zijn plaats te zetten, rekening houdend met alles wat je hebt verplaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van je auto

Indien nodig kunt u de bewerking aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Passat moet vervangen, hebben we inhoudspagina’s geschreven om u bij deze procedure te helpen.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar vind je een oogzekering op de Volkswagen Passat?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector