Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo vervangen?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, de technische controle of uw portemonnee, het is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd aan het werk zijn. De waarheid is dat lampen slijtende onderdelen zijn die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je staat waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de dimlichten op uw Volkswagen Polo vervangt, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de gloeilamp voor het dimlicht voor uw auto en vervolgens hoe u de gloeilamp van het dimlicht van uw Volkswagen Polo kunt vervangen.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo?

Laten we onze inhoud beginnen met de keuze uit dimlichtlamp op mijn Volkswagen Polo, hebt u waarschijnlijk al uw reservelampjes in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Mogelijk hebt u uw reservelamp echter al gebruikt en wilt u geen complete set kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en daarom een ​​krachtigere lamp kiezen. Wanneer we het noemen dimlicht gloeilampen op uw Volkswagen Polo, we verwijzen ook naar H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Polo: Deze eerste categorie lampen heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke bollen zijn. Halogeen dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar zullen waarschijnlijk een geel licht creëren dat de ogen vrij snel vermoeit. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel uitbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het vervangen van de dimlichtlamp van uw Volkswagen Polo voor Xenon is de keuze uit het middensegment. In feite geeft het je een kracht en een witte kleur die dicht bij LED-verlichting ligt, maar in termen van levensduur zal het tussen halogeen en Xenon liggen. Hetzelfde qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto in LED verandert, zullen er veel interesses zijn om over te schakelen op dit soort technologie voor automobilisten. Inderdaad, een LED-lamp levert eerst een krachtig wit licht dat de ogen niet vermoeit, bovendien heeft het een zeer lange levensduur, u kunt de Volkswagen Polo vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik erg laag, een vergeten koplamp heeft minder gevolgen dan bij klassieke gloeilampen. Aan de andere kant moet je weten dat de verkoopprijs hoger zal zijn en dat je op sommige modellen een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Zo vervangt u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Polo

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe ik het dimlicht van mijn Volkswagen Polo moet vervangen, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. We zullen inderdaad de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot het dimlicht op uw auto in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een specialist nodig heeft:

 • Om een ​​dimlichtlamp van uw Volkswagen Polo te vervangen, moet u de afdekking van de lamp openen.
 • Ontdek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series gecompliceerd wordt, de toegang in bepaalde gevallen gecompliceerd is en ruimte maken door het verwijderen van de componenten die belemmeren lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Vergeet niet alles weer op zijn plaats te zetten en vergeet niet alles wat u heeft verplaatst te plaatsen om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook uw mistlamplampen moet vervangen voor uw Volkswagen Polo, hebben we een artikel gemaakt om u hierbij te helpen.

Als u misschien nog vragen heeft over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Polo 4 installeren?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector