Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen Multivan vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of voor uw portemonnee, ervoor zorgen dat uw koplampen altijd werken, is erg belangrijk. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over hoe de lamp van de mistlampen op uw Volkswagen Multivan te vervangen, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces alleen te doen en hoeft u niet naar uw monteur te gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Multivan kunt vervangen en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor mijn Volkswagen Multivan?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Multivan, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet dezelfde methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende technieken geven om de mistlampen voor in uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Multivan zonder de bumper te demonteren.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is er geen garantie dat u het op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Multivan te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Multivan door te gaan: Eerste techniek: u gaat onder uw auto staan, aarzel niet om deze met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motormotor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlampblok van je Volkswagen Multivan en je hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de lamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Multivan

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Multivan.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Multivan vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen Multivan te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Volkswagen Multivan verwijderen, denk niet twee keer na om onze volledige richtlijn te bekijken om de exacte werking te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zal schroeven onder uw hoes, in uw wielkasten en onder uw auto moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen Multivan te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder beschreven.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Multivan vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit van uw Volkswagen Multivan.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen Multivan
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Multivan categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Volkswagen Multivan motor rammelt als hij koud is
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector