Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen Scirocco vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen constant werken. De waarheid is dat lampen slijtdelen zijn die na een tijdje natuurlijk doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u wilt dit weten hoe de lamp van de mistlampen op uw Volkswagen Scirocco te vervangen, we hebben deze inhoud geplaatst om u te helpen deze bewerking zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. Allereerst bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Scirocco kunt vervangen en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik het lampje van de mistlamp voor van mijn Volkswagen Scirocco?

We beginnen deze inhoud met de het vervangen van de mistlamp voorlamp van uw Volkswagen Scirocco, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele methoden geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Scirocco zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is er geen garantie dat u het op uw auto kunt uitvoeren. De waarheid is dat, in overeenstemming met de opties en het jaar, er op sommige modellen niet genoeg ruimte zal zijn om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Scirocco te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Scirocco door te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem met een krik omhoog te brengen als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlampblok van je Volkswagen Scirocco en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic afdekking, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel tenslotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen Scirocco

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampenblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Scirocco.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Scirocco vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu de omstandigheid bekijken waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volkswagen Scirocco te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Volkswagen Scirocco verwijderen, denk niet twee keer na om door ons volledige artikel te bladeren om het exacte proces te weten te komen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u om schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Volkswagen Scirocco te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Scirocco vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die je moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit van uw Volkswagen Scirocco.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen Scirocco
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Scirocco?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector