Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen T-Cross vervangen?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische tests of voor uw portemonnee, het is uiterst belangrijk dat uw koplampen altijd werken. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die onvermijdelijk met de tijd zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze website omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe de gloeilamp van de mistlampen op uw Volkswagen T-Cross te vervangen, hebben we deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen T-Cross en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van de mistlampen voor van mijn Volkswagen T-Cross?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen T-Cross, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet dezelfde methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende methoden geven om de mistlamp voorlamp van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen T-Cross zonder de bumper te demonteren.

Eerste techniek, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Ondanks het feit dat deze methode de gemakkelijkste is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende oplossingen om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen T-Cross te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen T-Cross te gaan: De eerste benadering, u gaat onder uw auto staan, aarzel niet om deze met een krik omhoog te brengen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motormotor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volkswagen T-Cross en je hebt geen meer hebben (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen T-Cross

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krik uw auto op, verwijder de voorwielen, verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voer dezelfde handeling uit als eerder beschreven om vervang de gloeilamp van de mistlamp van uw Volkswagen T-Cross.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen T-Cross vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen T-Cross te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen T-Cross, aarzel niet om door onze volledige richtlijn te bladeren om de exacte procedure te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen T-Cross te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder beschreven.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen T-Cross vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Volkswagen T-Cross.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen T-Cross
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen T-Cross, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-Cross categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen T-Cross?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector