Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen T-roc vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, het is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt efficiënt zijn. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen dragen die op de lange termijn duidelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over… hoe de lamp van de mistlampen op uw Volkswagen T-roc te vervangen, hebben we dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit proces alleen te doen en niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen T-roc en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor mijn Volkswagen T-roc?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voorlamp van uw Volkswagen T-roc, u moet weten dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet hetzelfde proces is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest gebruikelijke methoden geven om de mistlamp vooraan van uw voertuig te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen T-roc zonder de bumper te demonteren.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze oplossing de minst gecompliceerde is, is er geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. De waarheid is dat, bepaald door de opties en het jaartal, er op sommige modellen niet genoeg ruimte zal zijn om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen T-roc te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen T-roc door te gaan: Eerste techniek, je gaat jezelf onder je voertuig plaatsen, aarzel niet om het op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder het voertuig, hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motor bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlampblok van uw Volkswagen T-roc en u hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen T-roc

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, krikt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen T-roc.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen T-roc vervangen door de bumper te verwijderen?

  We gaan nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen T-roc te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen T-roc, denk niet twee keer na om onze volledige gids te lezen om de exacte procedure te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen T-roc te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen T-roc vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Volkswagen T-roc.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen T-roc
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen T-roc in de categorie Volkswagen T-roc.

Weiterlesen:
Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen T-roc vinden?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector