Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen Touareg vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische beoordeling of voor uw portemonnee, het is van fundamenteel belang dat u ervoor zorgt dat uw koplampen echt werken. De realiteit is dat gloeilampen slijtdelen zijn die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe de lamp van de mistlampen op uw Volkswagen Touareg te vervangen, hebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze bewerking alleen uit te voeren en hoeft u niet naar uw monteur te gaan. Eerst bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Touareg vervangt en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto vervangt.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor mijn Volkswagen Touareg?

We gaan beginnen met de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de gloeilamp van uw Volkswagen Touareg, u moet weten dat dit op basis van het bouwjaar en de afwerking van uw auto misschien niet de exacte techniek is die u kunt gebruiken. Daarom gaan we u de twee meest klassieke technieken geven om de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Touareg zonder de bumper te demonteren.

Eerste techniek, we zullen de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is er geen garantie dat u het op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het bouwjaar, er bij sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende oplossingen om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Touareg te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Touareg door te gaan: Eerste techniek, u gaat onder uw auto staan, aarzel niet om deze met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motor bedekt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlampblok van je Volkswagen Touareg en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel tenslotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen Touareg

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampenblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Touareg.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Touareg vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen Touareg te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie verwijder de voorbumper van uw Volkswagen Touareg, denk niet twee keer na om door onze volledige gids te bladeren om de exacte procedure te ontdekken, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u die zult hebben om schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen Touareg te vervangen op dezelfde manier als hierboven vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Volkswagen Touareg vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Volkswagen Touareg.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen Touareg
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Wil je meer tutorials over de Volkswagen Touareg, ga dan naar onze Volkswagen Touareg categorie.

Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Touareg?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector