Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn volvo v40 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid, een technische beoordeling of voor uw budget is, het is uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd operationeel zijn. In werkelijkheid zijn gloeilampen slijtdelen die op den duur onvermijdelijk doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze pagina omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe vervang je de lamp van de mistlampen op je volvo v40, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. Ten eerste zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van het mistachterlicht van uw volvo v40 en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van de mistlampen voor op mijn volvo v40?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voorlamp van uw volvo v40, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw volvo v40 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel dit proces het minst ingewikkeld is, is er geen garantie dat u het op uw voertuig kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van de mistvoorlamp van uw volvo v40 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw volvo v40 door te gaan: Eerste techniek, u plaatst uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het met een krik omhoog te brengen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw volvo v40 en u hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de lamp van de mistvoorlamp van uw volvo v40

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampenblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, krikt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw volvo v40.

  Hoe vervang je de gloeilamp van de mistlampen voor van je volvo v40 door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw volvo v40 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw volvo v40 verwijderen, denk niet twee keer na om onze volledige instructie te bekijken om de exacte werking te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u zult u schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw voertuig moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok vooraan te komen en de gloeilamp van de mistlamp op uw volvo v40 te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw volvo v40 vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw volvo v40.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw volvo v40
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de volvo v40, aarzel dan niet om onze categorie volvo v40 te raadplegen.

Weiterlesen:
Remlicht volvo v40 blijft branden, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector