Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn volvo v70 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische tests of voor uw budget, het is uiterst belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen echt werken. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die na een tijdje onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang je de lamp van de mistlampen op je volvo v70, hebben we deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen dit proces zelf te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Allereerst bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw volvo v70 kunt vervangen en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van de mistlampen voor op mijn volvo v70?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistlamp voorlamp van uw volvo v70, u moet weten dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele oplossingen geven om de mistlampen voor in uw voertuig te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw volvo v70 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste techniek, we zullen de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze strategie het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De waarheid is dat, bepaald door de opties en het jaartal, er op sommige modellen niet genoeg ruimte zal zijn om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van de mistvoorlamp van uw volvo v70 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw volvo v70 door te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motormotor bedekt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlampblok van je volvo v70 en je hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel tenslotte de lamp van de mistvoorlamp van uw volvo v70

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krik uw auto op, verwijder de voorwielen en verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de hiervoor bestemde clips en voer hetzelfde proces uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw volvo v70.

  Hoe vervang je de gloeilamp van de mistlampen voor van je volvo v70 door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door ruimtegebrek op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw volvo v70 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw volvo v70, aarzel niet om door onze volledige instructie te bladeren om de exacte werking te weten te komen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft en dat u die zult hebben om schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw volvo v70 te vervangen volgens dezelfde techniek als hierboven vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw volvo v70 vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw volvo v70.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw volvo v70
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Bekijk de categorie volvo v70 voor meer tips over de volvo v70.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een volvo v70?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector