Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volvo Xc40 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, u moet ervoor zorgen dat uw koplampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die op den duur onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe de gloeilamp van de mistlampen op uw Volvo Xc40 te vervangen, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volvo Xc40 vervangt en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor mijn Volvo Xc40?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volvo Xc40, u moet weten dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volvo Xc40 zonder de bumper te verwijderen.

Ten eerste zullen we de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Ondanks het feit dat deze strategie de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, in overeenstemming met de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volvo Xc40 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volvo Xc40 te gaan: De eerste benadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om deze met een krik omhoog te brengen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motorunit beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volvo Xc40 en je hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic afdekking, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw Volvo Xc40

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampenblok van uw auto. Om dit te doen, krik uw auto op, verwijder de voorwielen, verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voer dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volvo Xc40.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volvo Xc40 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volvo Xc40 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Volvo Xc40 verwijderen, denk niet twee keer na om onze volledige instructie te raadplegen om de exacte werking te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok te komen en de mistlampgloeilamp van uw Volvo Xc40 te vervangen op dezelfde manier als hierboven beschreven.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Volvo Xc40 vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier volgen de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Volvo Xc40.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volvo Xc40
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u meer handleidingen over de Volvo Xc40 nodig heeft, ga dan naar onze categorie Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Volvo Xc40?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector