Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn volvo xc70 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, ervoor zorgen dat uw koplampen altijd werken is uiterst belangrijk. De realiteit is dat gloeilampen slijtdelen zijn die onvermijdelijk met de tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze pagina omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang je de lamp van de mistlampen op je volvo xc70, we hebben de inhoud van dit artikel gepost om u te helpen dit proces alleen te doen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van het mistachterlicht van uw volvo xc70 en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor op mijn volvo xc70?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw volvo xc70, onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende oplossingen geven om de mistlampen voor in uw voertuig te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw volvo xc70 zonder de bumper te verwijderen.

De eerste optie is dat we de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is er geen garantie dat u het op uw voertuig kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw volvo xc70 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw volvo xc70 door te gaan: Eerste techniek, je gaat jezelf onder je voertuig positioneren, aarzel niet om het op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw volvo xc70 en u hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de gloeilamp van de mistvoorlamp van uw volvo xc70

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampenblok van uw auto. Om dit te realiseren, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw volvo xc70.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw volvo xc70 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw volvo xc70 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw volvo xc70, aarzel niet om ons volledige artikel te lezen om de exacte procedure te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u dat zult doen schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig moet verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw volvo xc70 te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw volvo xc70 vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw volvo xc70.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw volvo xc70
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer handleidingen over de volvo xc70 wilt, ga dan naar onze volvo xc70-categorie.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een volvo xc70 van binnenuit?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector