Automakeover.nl

Garage
3 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Nissan Qashqai vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. Lampen dragen eigenlijk auto-onderdelen die op de lange termijn onvermijdelijk doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Nissan Qashqai vervangt, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Nissan Qashqai en ten tweede naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Nissan Qashqai vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Nissan Qashqai, Onthoud dat, op basis van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Nissan Qashqai zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel dit proces het minst ingewikkeld is, is er geen garantie dat u het in uw auto kunt uitvoeren. Eigenlijk, bepaald door de opties en het jaar, is er op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Nissan Qashqai te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Nissan Qashqai door te gaan: Eerste techniek, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Nissan Qashqai en u zult er geen hebben. meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de mistlamp voor van uw Nissan Qashqai

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als hierboven vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Nissan Qashqai.

  Hoe de mistlamp voor van uw Nissan Qashqai vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Nissan Qashqai te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Nissan Qashqai verwijderen, denk niet twee keer na om onze complete gids te raadplegen om het exacte proces te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto moet verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok en de gloeilamp van de mistlamp op uw Nissan Qashqai te vervangen op dezelfde manier als hierboven beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Nissan Qashqai vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Nissan Qashqai.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek je nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van je Nissan Qashqai
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer handleidingen over de Nissan Qashqai nodig hebt, ga dan naar onze Nissan Qashqai-categorie.

Weiterlesen:
Stank in de airco Nissan Qashqai
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector