Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Jetta vervangen?

Het maakt niet uit voor uw eigen veiligheid, voor technische controles of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn gloeilampen slijtagedelen die na verloop van tijd vanzelfsprekend doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volkswagen Jetta vervangt, we hebben dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Eerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volkswagen Jetta en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe de mistvoorlamp van mijn Volkswagen Jetta vervangen?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Jetta, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele methoden geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volkswagen Jetta zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze strategie het gemakkelijkst is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er op basis van de opties en het jaar op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp hiermee te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Volkswagen Jetta te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Jetta te gaan: Eerste techniek: u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem met een krik omhoog te brengen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die je motormotor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volkswagen Jetta en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Volkswagen Jetta

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als eerder vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Jetta.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volkswagen Jetta vervangen door de bumper te verwijderen?

  We gaan nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen Jetta te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen Jetta, denk niet twee keer na om ons volledige artikel te lezen om de exacte procedure te weten te komen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u die zult hebben voor het verwijderen van schroeven onder uw hoes, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen Jetta te vervangen volgens dezelfde techniek als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volkswagen Jetta vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier volgen de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volkswagen Jetta.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek je nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van je Volkswagen Jetta
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Volkswagen Jetta?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector