Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Rabbit vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische keuringen of voor uw budget, het is absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt efficiënt zijn. In werkelijkheid zijn gloeilampen slijtende onderdelen die na verloop van tijd vanzelfsprekend doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. U bent vrijwel zeker op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volkswagen Rabbit kunt vervangen, we hebben de inhoud van dit artikel gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Eerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volkswagen Rabbit en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Volkswagen Rabbit vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Rabbit, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet de exacte techniek is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volkswagen Rabbit zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Ondanks dat deze techniek het gemakkelijkst is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Volkswagen Rabbit te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Rabbit te gaan: De eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volkswagen Rabbit en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Volkswagen Rabbit

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Rabbit.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volkswagen Rabbit vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen Rabbit te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen Rabbit, aarzel niet om onze complete gids te bekijken om de exacte werking te kennen, weet samen te vatten, dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto moeten verwijderen. Zodra de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen Rabbit te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volkswagen Rabbit vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volkswagen Rabbit.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek je nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van je Volkswagen Rabbit
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer handleidingen over de Volkswagen Rabbit wilt, ga dan naar onze Volkswagen Rabbit-categorie.

Weiterlesen:
Waar zit de krik op Volkswagen Rabbit?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector