Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Routan vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische keuringen of voor uw portemonnee, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. Lampen zijn eigenlijk slijtende onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volkswagen Routan vervangthebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Allereerst zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volkswagen Routan en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Volkswagen Routan vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Routan, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volkswagen Routan zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, wij vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze oplossing de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. Eigenlijk is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Volkswagen Routan te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Routan te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motoreenheid bedekt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volkswagen Routan en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tot slot de mistlamp voor van uw Volkswagen Routan

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en volgt u dezelfde procedure als eerder vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Routan.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volkswagen Routan vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu de omstandigheid bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volkswagen Routan te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Volkswagen Routan verwijderen, aarzel niet om door ons volledige artikel te bladeren om het exacte proces te weten te komen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u schroeven onder je kap, in je wielkasten en onder je auto moet verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok vooraan te komen en de mistlampgloeilamp op uw Volkswagen Routan te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volkswagen Routan vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die je moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volkswagen Routan.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek je nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van je Volkswagen Routan
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Volkswagen Routan?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector