Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Tiguan vervangen?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controles of uw budget, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd efficiënt zijn. De realiteit is dat lampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk hier omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volkswagen Tiguan vervangthebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volkswagen Tiguan en ten tweede, hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe de mistvoorlamp van mijn Volkswagen Tiguan vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Tiguan, Houd er rekening mee dat, op basis van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende technieken geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volkswagen Tiguan zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, wij vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Desondanks is deze strategie het minst ingewikkeld, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, op basis van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de mistvoorlamp van uw Volkswagen Tiguan te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Tiguan door te gaan: Bij de eerste nadering plaatst u uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die je motor bedekt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Volkswagen Tiguan en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de mistlamp voor van uw Volkswagen Tiguan

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volkswagen Tiguan.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volkswagen Tiguan vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door ruimtegebrek op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volkswagen Tiguan te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen Tiguan, aarzel niet om door onze volledige richtlijn te bladeren om de exacte techniek te weten te komen, samen te vatten, dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u dat zult doen schroeven onder je motorkap, in je wielkasten en onder je auto moet verwijderen. Zodra de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volkswagen Tiguan te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volkswagen Tiguan vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier volgen de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volkswagen Tiguan.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Volkswagen Tiguan
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Onderzoek of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Voor meer tips over de Volkswagen Tiguan, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Tiguan.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Tiguan?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector