Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo S90 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. Lampen dragen eigenlijk auto-onderdelen die na verloop van tijd duidelijk doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u dit wilt weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volvo S90 vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volvo S90 en ten tweede naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Volvo S90 vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volvo S90, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte methode is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volvo S90 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Desalniettemin is deze strategie het minst moeilijk, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. Eigenlijk is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Volvo S90 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volvo S90 door te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Volvo S90 en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tot slot de mistlamp voor van uw Volvo S90

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volvo S90.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Volvo S90 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volvo S90 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie verwijder de voorbumper van uw Volvo S90, denk niet twee keer na om ons volledige artikel te bekijken om het exacte proces te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult schroeven onder uw hoes, in uw wielkasten en onder uw auto moeten verwijderen. Zodra de bumper is weggenomen, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volvo S90 te vervangen volgens dezelfde techniek als hierboven vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volvo S90 vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volvo S90.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Volvo S90
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volvo S90?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector