Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo V60 vervangen?

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd aan het werk zijn, ongeacht uw eigen veiligheid, technische controle of uw budget. Lampen dragen zelfs auto-onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker op deze pagina omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volvo V60 vervangthebben we dit artikel gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Ten eerste kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volvo V60 en ten tweede hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Volvo V60 vervangen?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volvo V60, Onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistlamp voor van uw Volvo V60 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Ondanks dat deze oplossing het minst ingewikkeld is, is er geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. Afhankelijk van de opties en het jaar is er bij sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Volvo V60 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volvo V60 te gaan: Eerste nadering, u positioneert uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Volvo V60 en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Volvo V60

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volvo V60.

  Hoe de voorste mistlamp van uw Volvo V60 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volvo V60 te verwijderen om toegang te krijgen tot de voorste mistlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Volvo V60 verwijderen, aarzel niet om ons volledige artikel te lezen om de exacte procedure te weten, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok te komen en de mistlampgloeilamp van uw Volvo V60 te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volvo V60 vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volvo V60.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Volvo V60
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Weiterlesen:
Versnellingspooktrillingen op Volvo V60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector