Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo XC60 vervangen?

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn, ongeacht uw eigen veiligheid, technische keuring of uw portemonnee. De waarheid is dat lampen onderdelen zijn die aan slijtage onderhevig zijn en die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je staat waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volvo XC60 vervangt, we hebben deze inhoudspagina gepost om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volvo XC60 en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe de mistvoorlamp van mijn Volvo XC60 vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Volvo XC60, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet hetzelfde proces is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Volvo XC60 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Ondanks dat dit proces het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u het in uw voertuig kunt uitvoeren. De waarheid is dat, in overeenstemming met de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de mistvoorlamp van uw Volvo XC60 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volvo XC60 te gaan: De eerste techniek: u plaatst uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Volvo XC60 en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tot slot de mistlamp voor van uw Volvo XC60

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volvo XC60.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volvo XC60 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Volvo XC60 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volvo XC60, aarzel niet om onze volledige richtlijn te bekijken om het exacte proces te ontdekken, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp op uw Volvo XC60 te vervangen volgens dezelfde techniek als hierboven beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volvo XC60 vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen waar je je aan moet houden om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volvo XC60.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Volvo XC60
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u meer handleidingen over de Volvo XC60 wilt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Weiterlesen:
Hoe een 2-persoons Volvo XC60 ombouwen tot een 5-persoons?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector