Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo XC90 vervangen?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controles of uw portemonnee, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. De waarheid is dat gloeilampen slijtagedelen zijn die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent vrijwel zeker op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Volvo XC90 vervangt, we hebben deze inhoud gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Ten eerste kijken we hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Volvo XC90 vervangt en ten tweede hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto vervangt.

Hoe de mistvoorlamp van mijn Volvo XC90 vervangen?

We gaan deze inhoud beginnen met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volvo XC90, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Volvo XC90 zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze oplossing de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De waarheid is dat, in overeenstemming met de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Volvo XC90 te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volvo XC90 door te gaan: Eerste techniek, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motormotor bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Volvo XC90 en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Volvo XC90

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder uitgelegd om vervang de lamp van het mistlicht van uw Volvo XC90.

  Hoe de mistlamp voor van uw Volvo XC90 vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volvo XC90 te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Volvo XC90 verwijderen, aarzel niet om onze complete gids te raadplegen om het exacte proces te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok vooraan te komen en de gloeilamp van de mistlamp op uw Volvo XC90 te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Volvo XC90 vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die je moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Volvo XC90.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Volvo XC90
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Volvo XC90
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector