Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Nissan Navara vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van fundamenteel belang dat u er zeker van bent dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Lampen zijn natuurlijk slijtdelen die na een tijdje zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert erachter te komen hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Nissan Navara te vervangen, we hebben deze inhoud gemaakt om u te leren alles zelf te doen zonder naar uw monteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Nissan Navara en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Nissan Navara kunt vervangen.

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Nissan Navara is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Nissan Navara te controleren. Natuurlijk heb je vaak haast en heb je de neiging om in je auto te stappen, je reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom van cruciaal belang om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter op uw Nissan Navara . heeft, maar je hebt het niet door. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een richtingaanwijzer achter in uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact op uw Nissan Navara aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze efficiënt zijn.
  • Door te letten op het geluid van je richtingaanwijzers. Er is inderdaad een hoorbare indicator op elke auto die u waarschuwt voor een achterlicht van de richtingaanwijzer is doorgebrand op uw Nissan Navara, zult u herkennen dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit houdt in dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Nissan Navara?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht Nissan Navara of uw positielichten op Nissan Navara, aarzel niet om onze inhoudsartikelen door te bladeren om u te helpen deze vervanging te realiseren.

De gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Nissan Navara vervangen

Laten we nu naar het belangrijkste deel van deze richtlijn gaan, hoe de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op Nissan Navara vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Nissan Navara. Aan de andere kant zijn hier de gedetailleerde beschrijvingen waaraan u zich moet houden om dit proces nauwkeurig uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtlamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder in dit artikel hebt laten diagnosticeren door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Nissan Navara. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen als de hoes oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt
Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op Nissan Navara?

Als u meer handleidingen over de Nissan Navara wilt, ga dan naar onze Nissan Navara-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector