Automakeover.nl

Garage
8 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Renault Captur vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Het is duidelijk dat lampen slijtdelen zijn die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u denkt aan: hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Renault Captur . te vervangen, hebben we dit artikel geschreven om u te leren het allemaal zelf te doen zonder naar uw reparatiewerkplaats te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Renault Captur en in een tweede stap hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Renault Captur kunt vervangen.

Hoe weet u of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Renault Captur doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Renault Captur te controleren. Het is duidelijk dat je vaak haast hebt en de neiging hebt om in je auto te stappen, je reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom essentieel om wat tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter op uw Renault Captur . heeft, maar je hebt het niet ontdekt. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te controleren of een richtingaanwijzer achter in uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact op uw Renault Captur aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u op de hoogte stelt van een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Renault Captur, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Renault Captur te resetten

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht Renault Captur of uw positielichten op Renault Captur, aarzel niet om onze webinhoud te bekijken om u te helpen deze vervanging uit te voeren.

De gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer vervangen op mijn Renault Captur

Laten we nu naar de meest belangrijke stap van deze richtlijn gaan, hoe de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op Renault Captur vervangen? Houd er rekening mee dat deze bediening vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Renault Captur. Hier zijn echter de gedetailleerde beschrijvingen waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder door een externe visuele inspectie hebt vastgesteld, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Renault Captur. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de hoes oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Renault Captur verbrand plastic?

Als je meer handleidingen over de Renault Captur wilt, ga dan naar onze categorie Renault Captur.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector