Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk dat uw knipperlichtlampen altijd functioneel zijn. In werkelijkheid dragen lampen auto-onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. U bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u zich zorgen maakt over: hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 . te vervangen, hebben we dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te leren alles zelf te doen zonder naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 en in een tweede stap hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7 kunt vervangen.

Hoe weet u of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 7 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de gelegenheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Passat 7 te bekijken. In werkelijkheid heeft u vaak haast en bent u geneigd om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem neer te leggen meteen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Vanwege dit feit is het van fundamenteel belang om in sommige gevallen even de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Passat 7, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee basistechnieken om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze vrij snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Passat 7 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u op de hoogte stelt van een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Passat 7, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit houdt in dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste techniek hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Waar is starter op Volkswagen Passat 7 ?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht Volkswagen Passat 7 of uw positielichten op Volkswagen Passat 7, aarzel niet om onze publicaties te bekijken om u te helpen deze vervanging te realiseren.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Passat 7

Laten we nu naar de meest interessante stap van deze inhoud gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Passat 7 vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze techniek vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Zie onze specifieke inhoud als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 7. Desalniettemin volgt hier de volledige beschrijving om dit proces nauwkeurig uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt vastgesteld door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Passat 7. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok. Onderzoek vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp op de juiste manier werkt

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector