Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is erg belangrijk dat uw knipperlichtlampen constant werken. Het is duidelijk dat lampen slijtdelen zijn die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent zeker op deze website omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert erachter te komen hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8 . te vervangen, hebben we dit bericht geschreven zodat u het zelf kunt doen zonder naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het inspecteren van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Passat 8 en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Passat 8 kunt vervangen.

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat 8 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle beveiligingsfuncties van uw Volkswagen Passat 8 te controleren. U hebt natuurlijk haast en bent geneigd om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem meteen weer neer te leggen. zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom essentieel om wat tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Passat 8, maar je hebt er niets van gemerkt. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact op uw Volkswagen Passat 8 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. Er is inderdaad een hoorbare indicator op elke auto die u op de hoogte stelt van een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Passat 8, zult u herkennen dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit betekent dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste techniek hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Volkswagen Passat die tijdens het rijden sterft

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Volkswagen Passat 8 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Passat 8, aarzel niet om onze artikelen te lezen om u te helpen deze vervanging te voltooien.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Passat 8

Laten we nu naar de belangrijkste stap van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Passat 8 vervangen? Houd er rekening mee dat deze methode vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg ons speciale artikel als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat 8. Hier is echter de volledige beschrijving waaraan u zich moet houden om dit werk goed uit te kunnen voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u het tapijt of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtgloeilamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Passat 8. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp op de juiste manier werkt

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Passat 7 updaten?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector