Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is uiterst belangrijk om er zeker van te zijn dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. Lampen dragen inderdaad auto-onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u wilt dit weten hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3 . te vervangen, hebben we dit artikel geschreven om u te leren het allemaal zelf te doen zonder dat u naar uw monteur hoeft te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het onderzoeken van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 3 en in een tweede deel hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 3 kunt vervangen.

Hoe weet u zeker of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 3 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingsfuncties van uw Volkswagen Polo 3 te bekijken. U hebt inderdaad vaak haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en neer te leggen meteen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom van cruciaal belang om de moeite te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Polo 3, maar je nam het niet waar. Hier zijn de twee basisoplossingen om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Polo 3 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u informeert over een lamp richtingaanwijzer achter doorgebrand op uw Volkswagen Polo 3, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit houdt in dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Polo 3 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Polo 3, aarzel niet om onze publicaties te raadplegen om u te helpen bij het realiseren van deze vervanging.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Polo 3

Laten we nu naar het meest interessante deel van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Polo 3 vervangen? Houd er rekening mee dat deze bediening vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 3. Aan de andere kant zijn hier de gedetailleerde stappen waaraan u zich moet houden om dit werk naar behoren te voltooien:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtgloeilamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Polo 3. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Polo 8

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector