Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van fundamenteel belang dat uw richtingaanwijzerlampen constant werken. In feite zijn gloeilampen onderhevig aan auto-onderdelen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4 . te vervangen, hebben we dit bericht geplaatst zodat u het zelf kunt doen zonder naar uw automonteur te hoeven gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u een kapotte lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 4 kunt inspecteren en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 4 kunt vervangen.

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 4 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de gelegenheid om alle veiligheidskenmerken van uw Volkswagen Polo 4 te controleren. Sterker nog, u hebt vaker wel dan niet haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en het meteen naar beneden zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Vanwege dit feit is het van fundamenteel belang om af en toe wat tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Polo 4, maar je hebt het niet ontdekt. Dit zijn de twee gebruikelijke manieren om te controleren of een richtingaanwijzer achter in uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Polo 4 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u informeert over een lamp richtingaanwijzer achter doorgebrand op uw Volkswagen Polo 4, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 8, wat te doen ?

Het is mogelijk dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Volkswagen Polo 4 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Polo 4, aarzel niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren om u te helpen bij deze vervanging.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Polo 4

Laten we nu naar de meest belangrijke stap van deze richtlijn gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Polo 4 vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek heel eenvoudig is, u moet vanuit de binnenkant van uw kofferbak toegang krijgen tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 4 is, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Hier is echter de gedetailleerde beschrijving die moet worden gevolgd om dit werk correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel, verwijdert u de vloerbedekking of plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Polo 4. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 5 af?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector