Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, u moet er zeker van zijn dat uw richtingaanwijzerlampen constant werken. Lampen zijn zeker aan slijtage onderhevige onderdelen die op de lange termijn zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert erachter te komen hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5 . te vervangen, hebben we deze inhoud gemaakt zodat u het allemaal zelf kunt doen zonder naar uw monteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5 en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 5 kunt vervangen.

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van je Volkswagen Polo 5 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de gelegenheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Polo 5 te controleren. U hebt vast vaak haast en u zult waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en hem neerleggen meteen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom belangrijk om af en toe de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Polo 5, maar je hebt er niets van gemerkt. Hier zijn de twee basismethoden om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Polo 5 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u informeert over een lamp richtingaanwijzer achter doorgebrand op uw Volkswagen Polo 5, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit suggereert dat u dat wel moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volkswagen Polo?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Volkswagen Polo 5 met dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Polo 5, aarzel niet om door onze inhoudsartikelen te bladeren om u te helpen bij het voltooien van deze vervanging.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Polo 5

Laten we nu naar het belangrijkste deel van deze inhoud gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Polo 5 vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 5 is, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Niettemin, hier zijn de gedetailleerde beschrijving die moet worden uitgevoerd om dit werk nauwkeurig te kunnen voltooien:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u het tapijt of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder door een externe visuele inspectie hebt vastgesteld, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Polo 5. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 3 van binnenuit?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector