Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat de lampen van uw richtingaanwijzers constant werken. Het is duidelijk dat lampen slijtende onderdelen zijn die na verloop van tijd vanzelfsprekend doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent zeker op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6 . te vervangen, hebben we dit bericht geschreven en gepubliceerd zodat u het zelf kunt doen zonder naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken hoe u een kapotte lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 6 kunt inspecteren en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Polo 6 kunt vervangen.

Hoe weet u of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo 6 is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de gelegenheid om alle veiligheidskenmerken van uw Volkswagen Polo 6 te controleren. U bent natuurlijk nogal vaak onderweg en zult waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en neerleggen onmiddellijk zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom van cruciaal belang om in sommige gevallen even de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Polo 6, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee eenvoudige technieken om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Polo 6 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze efficiënt zijn.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u waarschuwt voor een lamp richtingaanwijzer achter doorgebrand op uw Volkswagen Polo 6, zul je merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit houdt in dat je dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven strategie.
Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Polo blijft branden, wat te doen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Polo 6 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Polo 6, aarzel niet om door onze artikelen te bladeren om u te helpen deze vervanging te realiseren.

Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Polo 6

Laten we nu naar de belangrijkste stap van deze inhoudspagina gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Polo 6 vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanuit de binnenkant van uw kofferbak toegang krijgen tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo 6. Hier is echter de volledige beschrijving waaraan u zich moet houden om dit proces correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtlamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder in dit artikel hebt geïdentificeerd door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Polo 6. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp op de juiste manier werkt
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 5 op te lossen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector