Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Touran vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn lampen slijtdelen die voorspelbaar zullen doorbranden met de tijd en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. Je bent zeker in dit artikel omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je je zorgen maakt over: hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran te vervangen, hebben we dit bericht geschreven en gepubliceerd om u te helpen het alleen te doen zonder naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het onderzoeken van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Touran en in een tweede deel hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Touran kunt vervangen.

Hoe weet u zeker of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Touran te controleren. In feite heb je vaak haast en heb je de neiging om in je auto te stappen, je reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom noodzakelijk enige tijd te nemen om in sommige gevallen de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Touran, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee basismethoden om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Touran aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u informeert over een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Touran, zul je merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Touran 2 lezen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Touran-dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Touran, aarzel niet om onze publicaties te raadplegen om u te helpen bij het voltooien van deze vervanging.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Touran

Laten we nu naar het belangrijkste deel van deze inhoud gaan, hoe de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op Volkswagen Touran vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze speciale richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran. Desalniettemin zijn hier de gedetailleerde stappen die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt vastgesteld door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de hoes oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp op de juiste manier werkt

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 2 uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector