Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de lampen van uw richtingaanwijzers altijd werken. Lampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 4 . te vervangen, hebben we dit bericht geschreven om je te leren het allemaal zelf te doen zonder naar je reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we het controleren van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 4 onderzoeken en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 4 kunt vervangen.

Hoe weet u zeker of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 4 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw voertuig rijdt, heeft u niet altijd de gelegenheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Transporter 4 te controleren. In werkelijkheid bent u vaker wel dan niet onderweg en zult u waarschijnlijk in uw voertuig stappen, uw reis maken en leg het meteen neer zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom noodzakelijk om af en toe wat tijd te besteden aan het controleren van de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Transporter 4, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee basistechnieken om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Transporter 4 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een achterlicht richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 4, zult u zich realiseren dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Transporter 4 blijft branden

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Transporter 4 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Transporter 4, aarzel niet om onze webinhoud te raadplegen om u te helpen bij het vervangen.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Transporter 4

Laten we nu naar de meest interessante stap van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Transporter 4 vervangen? Houd er rekening mee dat deze bediening vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze speciale richtlijn als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 4 is. Aan de andere kant zijn hier de gedetailleerde stappen die u moet volgen om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Transporter 4. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Transporter 6 blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector