Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van cruciaal belang dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Zeker, lampen dragen auto-onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. Je bent hier zeker omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je denkt aan hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5 . te vervangen, hebben we dit bericht geplaatst om je te leren het allemaal zelf te doen zonder naar je reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 5 kunt controleren en in een tweede deel hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 5 kunt vervangen.

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van je Volkswagen Transporter 5 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle beveiligingsfuncties van uw Volkswagen Transporter 5 te bekijken. U hebt toch vaak haast en zult waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en meteen neerleggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom essentieel om de moeite te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Transporter 5, maar je hebt het niet ontdekt. Hier zijn de twee gebruikelijke technieken om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Transporter 5 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u op de hoogte stelt van een achterlicht richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 5, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Misschien moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Transporter 5 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze publicaties te raadplegen om u te helpen bij deze vervanging.

Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 5

Laten we nu naar het meest interessante deel van deze inhoudspagina gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Transporter 5 vervangen? U dient zich ervan bewust te zijn dat deze bediening heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 5, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Desalniettemin is hier de volledige beschrijving waaraan u zich moet houden om deze handeling naar behoren te voltooien:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtgloeilamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt geïdentificeerd door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Transporter 5. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 5 verwijderen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector