Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of om een ​​boete te voorkomen, het is van cruciaal belang dat uw richtingaanwijzerlampen constant werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert te vinden hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6 . te vervangen, hebben we dit bericht gemaakt zodat u het zelf kunt doen zonder naar uw automonteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het onderzoeken van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 6 en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen.

Hoe weet u zeker of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Transporter 6 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de gelegenheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Transporter 6 te onderzoeken. In werkelijkheid heeft u vaak haast en is de kans groot dat u in uw auto stapt, op reis gaat en hem neerlegt onmiddellijk zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom van cruciaal belang om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Transporter 6, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee basistechnieken om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Transporter 6 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze efficiënt zijn.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een geluidssignaal dat u waarschuwt voor een achterlicht richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Transporter 6, zul je merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste benadering hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 4 verwijderen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Transporter 6 dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te lezen om u te helpen deze vervanging te realiseren.

Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 6

Laten we nu naar de belangrijkste stap van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Transporter 6 vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Zie ons specifieke artikel als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter 6 is. Aan de andere kant is hier de volledige beschrijving die moet worden uitgevoerd om dit proces correct te voltooien:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u het tapijt of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Transporter 6. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok. Onderzoek vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief werkt

Wil je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 6, ga dan naar onze Volkswagen Transporter 6 categorie.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 5 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector