Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzer van mijn Volkswagen Polo vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat u ervoor zorgt dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Zeker, lampen dragen apparaten die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je vraagt ​​je af: hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Volkswagen Polo vervangt, hebben we dit artikel geschreven zodat u het allemaal zelf kunt doen zonder naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo kunt inspecteren en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Polo kunt vervangen.

Hoe weet je of de achterste richtingaanwijzerlamp op je Volkswagen Polo is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Volkswagen Polo te onderzoeken. Zeker, u heeft vaker wel dan niet haast en zult waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en deze meteen weer neerzetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom belangrijk om de moeite te nemen om af en toe de toestand van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat u een doorgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Volkswagen Polo, maar je nam het niet waar. Hier zijn de twee basismanieren om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Polo aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechterachterlichten en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een geluidssignaal dat u informeert over een Gloeilamp richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Volkswagen Polo, zult u zich realiseren dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit houdt in dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Volkswagen Polo met dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Polo, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging te voltooien.

Het lampje van de richtingaanwijzer aan de achterkant van mijn Volkswagen Polo vervangen

Laten we nu naar het belangrijkste deel van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op een Volkswagen Polo vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze techniek heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo is, zie dan onze specifieke inhoud. Desalniettemin volgt hier de gedetailleerde beschrijving om dit werk naar behoren uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtgloeilamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen als de kap oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok. Onderzoek vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt

Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector