Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp van mijn Volkswagen Passat vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is erg belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. Je bent hier misschien omdat een van je voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe je de gloeilamp van een richtingaanwijzer op je Volkswagen Passat vervangt , hebben we deze inhoud geschreven om u te helpen dit te doen zonder iemand in te huren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken ik of de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw motorvoertuig rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsuitrustingen van uw Volkswagen Passat te controleren. In werkelijkheid heb je bijna altijd haast en heb je de neiging om in je motorvoertuig te stappen, je reis te maken en het meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om een ​​regelmatige check-up te doen. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om in sommige gevallen de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat , maar dat je het niet besefte. Hier zijn de twee eenvoudige manieren om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In werkelijkheid is er op elke auto een geluidssignaal dat u informeert over een knipperlicht voor op de Volkswagen Passat , zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit suggereert dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste eerder getoonde procedure.
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze blogposts te raadplegen om u te helpen bij het voltooien van deze vervanging.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer vervangen op uw Volkswagen Passat

Laten we nu naar het hoofdgedeelte van deze inhoud gaan, hoe de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze handeling vrij eenvoudig is, u moet toegang krijgen, vanaf de binnenkant van uw motorkap, door de wielkast, of gewoon door uw bumper naar uw koplampunit, open deze en vervang de kapotte voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Passat . Zie onze specifieke inhoud als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Hier zijn echter de details van de acties die moeten worden gevolgd om deze handeling nauwkeurig uit te voeren, afhankelijk van de methode die u wilt toepassen.

Gloeilamp voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat vervangen via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Volkswagen Passat door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de splinternieuwe richtingaanwijzerlamp werkt.

  Vervang de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Passat via de wielkast:

  Deze techniek is uiterst praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzers van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant die je wilt bedienen.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Volkswagen Passat via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet je Volkswagen Passat op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang het lampje van de richtingaanwijzers aan de voorkant van uw Volkswagen Passat volgens de stappen in de eerder beschreven onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Passat die blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector