Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp van mijn Volkswagen Polo vervangen?

Het maakt niet uit voor uw eigen veiligheid, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich misschien op deze site omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u twijfelt hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo vervangthebben we dit artikel gemaakt om u te helpen het zonder hulp te doen en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste deel onderzoeken we de controle van een doorgebrande knipperlichtlamp voor op uw Volkswagen Polo en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Polo is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidscomponenten van uw Volkswagen Polo te controleren. Inderdaad, u heeft meestal haast en heeft de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te zetten zonder de tijd te nemen voor een periodieke controle. Het is daarom belangrijk om in sommige gevallen de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je dat hebt gedaan een richtingaanwijzer op uw Volkswagen Polo, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze onmiddellijk moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze functioneel zijn.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. Er is inderdaad een hoorbare indicatie op elke auto die u waarschuwt voor een knipperlicht voor op de Volkswagen Polo, zul je ontdekken dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit betekent dat je dat moet doen verander de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste techniek die eerder werd genoemd.
Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 8

Mogelijk moet u een extra lamp vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudelijke artikelen te raadplegen om u te helpen bij het voltooien van deze vervanging.

Het vervangen van de richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Polo

Laten we nu naar het belangrijkste deel van dit artikel gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast, of gewoon via uw bumper naar uw koplampunit gaan, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo. Raadpleeg ons speciale artikel als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Desalniettemin zijn hier de details van de eenvoudige stappen die moeten worden gevolgd om deze actie correct uit te voeren volgens de strategie die u wilt volgen.

Vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo door de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de gloeilamp voor de knipperlichten van uw Volkswagen Polo door een nieuwe (controleer of het een oranje of transparante gloeilamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe voorste richtingaanwijzerlamp functioneert.

  Vervang de knipperlichtlamp van uw Volkswagen Polo via de wielkast:

  Deze procedure is vooral waardevol wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te verwisselen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige techniek, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet je Volkswagen Polo op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die delicaat kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Volkswagen Polo volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 3 loskoppelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector